Hírlevél feliratkozás

Találkozzunk...

Kezdőlap

Élő közvetítés az Energia 2.0 Futamról - VASÁRNAP

Egy rendezvény, amely egy kicsit megváltoztatta Budapest életét. Olyan izgalmas autó- és motorversenynek adott helyet az Andrássy út, ahol a járművek nem szennyezték a levegőt, nem voltak zajosak, és bebizonyították, hogy van alternatívája a környezet-, egészség- és pénztárcakárosító pöfögésnek. Közvetítésünkben lépésről-lépésre visszaidézheti az eseményeket képekkel, videókkal, időeredményekkel.

Tovább olvasom...

Közvetítés az Energia 2.0 Futamról - SZOMBAT

Különleges felvonulással kezdődött a nap, amelynek során egy kis csendet és tiszta levegőt loptunk a benzingőzös főváros zajos útjaira. Az MVM Székházától a Nemzeti Vágta helyszínére, a Hősök teréhez érkeztek az alternatív hajtású járművek, majd az Oktogonnál parkoltak le, ahol bárki megcsodálhatta őket közvetlen közelről.

Tovább olvasom...

Közvetítés az Energia 2.0 Futamról - PÉNTEK

Szakmai programmal vette kezdetét az Energia 2.0 Futam a Magyar Villamos Művek székházának parkolójában. Megérkeztek az alternatív hajtású járművek, a zsűri vezetésével megtörtént a gépátvétel, majd a versenyszabályok ismertetése következett. A terület nem csupán a növényzet miatt zöld, hiszen keresve sem találunk kipufogót, motorberregést a sátrak árnyékában. Képes összefoglaló a látványos hétvégi programok előkészületeiről.

Tovább olvasom...
1